BATIA MOSA

 

 

Contacteer ons

Voornamelijk gericht op scheepsreparaties, maar ook op de nieuwbouw van schepen en scheepsverbouwing.

Nieuwbouw van nieuwe schepen, scheepsverbouwing en alle soorten reparaties.

Onderhoud, service en installatie van nabehandelingssystemen (Stage V & IMO Tier III). DPF reiniging en katalysator testen.

Voor de meetste schepen kunnen wij het onderhoud van uw emissie nabehandeling systeem verzorgen in minder dan 48 uur.

“Schepen zijn het dichtst bij dromen dat handen ooit hebben gemaakt.”

Robert N.

Scheepswerven

Batia Mosa, een scheepsbouw- en reparatiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring. Onze scheepswerf is gespecialiseerd in het bouwen van schepen van hoge kwaliteit, het leveren van uitgebreide modificatiediensten en het uitvoeren van efficiënte reparaties om optimale prestaties van de schepen te garanderen.

ECO-Solutions

De juiste installatie en het juiste onderhoud van de nabehandelingsysteem, samen met een regelmatige reiniging van de DPF, zijn van essentieel belang om aan de emissievoorschriften te voldoen en optimaal te functioneren. Met de toenemende aandacht voor milieuduurzaamheid moeten scheepseigenaren en -exploitanten ervoor zorgen dat hun schepen uitgerust zijn met betrouwbare en efficiënte nabehandelingssystemen, zoals dieseldeeltjesfilters (DPF) en selectieve katalytische reductie (SCR), om schadelijke emissies te verminderen. Regelmatig onderhoud en reiniging van deze systemen zijn ook van cruciaal belang om kostbare stilstand te voorkomen en de naleving van milieuvoorschriften te waarborgen.

Energie 2050

Batia Mosa Energy 2050, een toonaangevende leverancier van geavanceerde ontkolingstechnologie voor de binnenvaart. Onze missie is onze klanten te helpen hun koolstofuitstoot te verminderen en over te stappen op een meer duurzame en milieuvriendelijke vervoerswijze.

Als bedrijf zetten wij ons in voor innovatie, duurzaamheid en uitstekendheid. Ons team van deskundigen is toegewijd aan het ontwerpen en produceren van innovatieve decarbonisatieoplossingen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van de binnenvaartsector.

Onze technologie is volledig afgestemd op de doelstellingen van de Green Deal voor 2035 en 2050, zodat onze klanten aan alle wettelijke vereisten voldoen en bijdragen aan een duurzamere toekomst. Wij zijn er trots op voorop te lopen in de decarbonisatiebeweging en onze klanten te helpen de concurrentie voor te blijven in deze snel evoluerende industrie.